← terug naar overzicht

Vacature - Systeembeheerder / Technisch Applicatie Beheerder

B3Partners (open source GIS-specialist) in Utrecht zoekt een Systeembeheerder / Technisch Applicatie Beheerder voor onze Tailormap GIS applicatie. Een veelzijdige job, waar je een substantiële bijdrage levert aan een beter leefbaar Nederland door te zorgen voor een robuuste hosting, het beheer van Tailormap en aanverwante applicaties. In Tailormap wordt geodata gepubliceerd en gecombineerd tot interactieve kaarten. Hierdoor krijgen gebruikers inzicht in hun data als nooit te voren. Zoek jij een ICT beheer baan met serieuze complexiteit, veel data en maatschappelijke relevantie? Lees dan snel verder.

 

Over ons

Wij zijn B3Partners en wij zijn het snelst groeiende GIS bedrijf van Nederland. B3Partners is marktleider op het gebied van Open Source GIS. Ons product is Tailormap (https://tailormap.nl), een Open Source GIS pakket, wat wij leveren aan o.a. provincies, gemeente, veiligheidsregio’s, waterschappen en ingenieursbureaus. Tailormap helpt gebruikers om zelf interactieve kaarten te publiceren op het internet voor hun publiek. Je kunt als eindgebruiker informatie opvragen over de kaarten, maar ook objecten beheren, analyseren en nieuwe kaarten publiceren, Tailormap wordt altijd als SaaS of in-house webapplicatie aangeboden. Tailormap koppelen wij aan databases met geo-informatie om de kaarten te voorzien van meer gelaagdheid in informatie. Klanten krijgen zo inzichten en overzichten die ze nooit eerder zo gemakkelijk konden verkrijgen. Tailormap is Open Source omdat wij geloven in de kracht van samenwerken. Dat zit diep in ons DNA en is dus kenmerkend voor de manier waarop B3Partners werkt.

 

Jouw functie…

… is gericht op het beheren van de applicaties en omgevingen die onze klanten verder helpen. Enerzijds beheer je ons server park van ruim 30 virtuele servers (groeit dit jaar nog naar meer dan 70 servers), installeer je nieuwe Tailormap omgevingen en bent proactief bezig om deze omgevingen te beheren. Daar komt ook bij dat jij een essentiële bijdrage levert aan het herontwerpen en bouwen van onze nieuwe hostingsinfrastructuur met het oog op schaalvergroting. Anderzijds houd je je bezig met taken op het gebied van applicatiebeheer. Denk hierbij aan controle en onderhoud, testen en implementeren van nieuwe en bestaande applicaties of onderdelen daarvan. Je overlegt met gebruikers (klanten) van de applicaties om eventuele problemen te signaleren en verdere wensen te ontdekken. Ook het monitoren van tientallen (en op termijn honderden) klantomgevingen richt je op intelligente wijze in. Je draagt zorg voor de analyse van (toekomstige) problemen/storingen, draagt oplossingen aan, voert deze uit, of besteedt deze uit waar nodig.

 

Als persoon ga je altijd voor échte oplossingen voor échte problemen. Deze werkzaamheden verricht je voornamelijk bij ons op kantoor met vaste collega’s. Projecten verschillen sterk in duur en intensiteit.

 

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen:

 

Arne: “Er komt steeds meer informatie beschikbaar die we goed kunnen gebruiken. Heel interessant is dat je in één overzicht meerdere informatiebronnen tegelijk ziet. Dat geeft een verrassend effect. Laatst heb ik een kaart gemaakt waarin ik informatie over bewoners hebben gekoppeld aan data over de openbare ruimte. In de viewer heb ik vervolgens een analyse gemaakt van de speeltoestellen in onze kernen en de leeftijd van bewoners. Dan zie je meteen of er een goede match is tussen de aanwezige speeltoestellen en de demografie van wijken en dorpskernen. Het helpt ons de planning van nieuwe speelplekken en speeltoestellen beter af te stemmen op de bevolkingsopbouw. Je kunt hierdoor je beleid checken of bij stellen. Ik vind dat enorm boeiend. Én nuttig!”

 

Hans: “Het was plezierig zaken doen met B3Partners. Ze zijn heel laagdrempelig en reëel in de omgang. Ze luisteren goed naar je, denken mee, ontwikkelen mee en het is ook zeker niet zo dat ze voor alles meteen een extra factuur sturen. Hun focus ligt op de dingen voor elkaar krijgen.”

 

Wat wij zoeken in een Systeembeheerder / Technisch Applicatie Beheerder

Uiteraard relevante ervaring als Systeembeheerder en / of als Technisch Applicatie Beheerder, interesse in web technologie en diepgaande kennis van netwerken, server beheer en hosting. Je voelt je als een vis in het water op een Linux server en kan blind overweg met de commandline, bash-scripting, cronjobs etc. Daarnaast heb je goede kennis van Tomcat, Apache, Java, Postgresql, Ansible (of soortgelijk) en Docker. Kennis van virtualisatietechnieken (vmware) en Oracle is een pré. We zoeken vooral analytische profielen die de wil hebben complexe omgevingen te beheren en daarbij er voor openstaan zich nog te verbazen en zich te ontwikkelen. Je functioneert op minimaal HBO niveau.

 

Geboden

Het bruto maandsalaris is afhankelijk van ervaring en kennisniveau, aangevuld met goede secundaire voorwaarden. Werken bij B3Partners betekent werken in alle vrijheid. Wij gaan er vanuit dat mensen hun eigen verantwoordelijkheden nemen en het aangeven als ze tegen zaken aanlopen. B3Partners kent een open en directe cultuur met technische gedreven collega’s die behoren tot de allerbeste in hun vakgebied. Het beste te vergelijken met een start-up mentaliteit.

 

Interesse

Ben je enthousiast? Stuur je CV en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Kees-Jan Lammers. Kees-Jan is bereikbaar via 030-2142081 of info@b3partners.nl (of neem een kijkje op https://www.b3partners.nl).

Solliciteren

Tags: applicatie beheerdergis applicatielinux linux systeembeheerdersysteembeheerder technisch applicatie beheerdertechnisch beheerder