Over ons


B3Partners begeleidt organisaties bij de toepassing van GIS in hun bedrijfsvoering. Wij bedienen vele klanten binnen overheid, bedrijfsleven en not-for-profit. Onze expertise omvat implementatie, applicatiebouw, beheer en hosting, project- en servicemanagement. Naar wens zetten we deze diensten in combinatie of afzonderlijk in. Wij maken daarbij graag gebruik van een iteratieve project aanpak. Dit geeft volop kans om over en weer wensen en verwachtingen duidelijk te maken of bij te stellen.

Als bedrijf zijn wij sterk voorstander van het gebruik van open standaarden en open source. Voor gebruikers levert dat belangrijke voordelen op zoals leveranciersonafhankelijkheid, duurzame producten en kostenbesparing.


B3Partners focust in de kern op geografische informatie systemen. Daarnaast horen ook meer algemene internet applicaties tot onze dienstverlening. Wij voeren uw projecten uit op basis van een vaste prijs. Als opdrachtgever ziet u zich daardoor niet geconfronteerd met onvoorziene kosten. Hiernaast bouwt B3Partners ook producten voor eigen rekening en risico.